Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Lediga jobb

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till I Ur och Skur Mullebo/Lötkärrsskolan, Vendelsö

Kommun: Haninge

Om jobbet

I Ur och Skur Lötkärrsskolan har 67 elever från förskoleklass till årskurs 3. Vi är även en förskola Mullebo med 4 avdelningar och 55 barn.

Vi finns i ett villaområde i Vendelsö med fin tomt alldeles intill skogen.

Hos oss blir ditt uppdrag att vara lärare för vårt fritidshem men även arbetslagledare. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget organiserar du för en meningsfull fritid som stimulerar eleverna utifrån läroplanen. I uppdraget ingår också skolsamverkan där du ska vara ett stöd för eleverna tillsammans med lärarna. Du har förmåga att leda elevgrupper och kan skapa engagemang och delaktighet. Samverkan mellan pedagoger och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. I ditt uppdrag ingår det att planera, genomföra och utvärdera ert arbete i fritidsverksamheten.

Du vill arbeta med utomhuspedagogik och friluftsliv. Du är väl insatt i fritidshemmets styrdokument och har erfarenhet av att koppla läroplanens mål till aktiviteter på fritids, samt planera och utvärdera dessa för att utveckla verksamheten.

Du är en person som har ett tydligt och tryggt ledarskap, lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra. Du lyssnar kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du får med dig andra, är kreativ, lekfull och kan skapa rutiner där eleverna är med och påverkar.

Läs mer och sök

 

Barnskötare till I Ur och Skur Mullebo/Lötkärrsskolan, Vendelsö

Kommun: Haninge

Om jobbet

I Ur och Skur Mullebo har 4 avdelningar och 55 barn. Vi har även en skola, Lötkärrsskolan som har 67 elever från förskoleklass till årskurs 3.

Vi finns i ett villaområde i Vendelsö med fin tomt alldeles intill skogen.

Vi ser barnskötarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som barnskötare i vår verksamhet.

Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.

Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.

Du tar ansvar för den gemensamma arbetsmiljön på förskolan och skapar goda relationer till både barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!

Läs mer och sök

 

Förskollärare/lärare i förskola till I Ur och Skur Boo-Mullarna

Kommun: Nacka

Om jobbet

Förskolan I Ur och Skur Boo-Mullarna ligger i en äldre villa med en stor tomt, belägen i ett lugnt område med närhet till både skogen och havet. Vi har 3 åldersindelade avdelningar med totalt 35 barn.

Är du en erfaren förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng!

Som förskollärare på I Ur och Skur Boo-Mullarna omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik.

Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande.

Läs mer och sök

 

Förskollärare/lärare i förskola till I Ur och Skur Mullebo/Lötkärrsskolan, Vendelsö

Kommun: Haninge

Om jobbet

Förskolan I Ur och Skur Mullebo består av 4 förskoleavdelningar med totalt 55 barn. Vi har också en skola, Lötkärrsskolan, med 67 elever från förskoleklass till årskurs 3. Vi finns i ett villaområde i Vendelsö med fin tomt alldeles intill skogen.

Hos oss värdesätter vi en utvecklande och lustfylld arbetsplats. Vår gemensamma vision vägleder hur vi vill ha det tillsammans för att nå våra mål. En oerhört betydelsefull del i detta är att skapa goda relationer både mellan varandra som kollegor, barnen och vårdnadshavare som skapar en trygghet. Vi arbetar även med gruppstärkande övningar för att stärka vår vi-känsla som bidrar till glädje!

Är du en förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Mullebo!

Läs mer och sök

 

Förskollärare till I Ur och Skur Spetsbergen

Kommun: Haninge

Om jobbet

I Ur och Skur Spetsbergen ligger i ett nybyggt område i Vega i Haninge och öppnade i oktober 2015. Förskolan består av sex avdelningar med 117 barn och ca 23 anställda. Vi arbetar medvetet för att skapa goda relationer, trygga barn, trygga vårdnadshavare samt vara en utvecklande och lustfylld arbetsplats för alla som arbetar på I Ur och Skur Spetsbergen!

Som förskollärare på I Ur och Skur Spetsbergen har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Alla förskolans arbetslag har ett gemensamt ansvar och samarbetar på många olika sätt för att nå våra mål och vår vision. Samarbetet mellan rektor, kollegor och arbetslag värdesätts högt och är, tror vi, en förutsättning för en god arbetsmiljö och arbetsplats.

Är du en förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Spetsbergen!

Läs mer och sök

 

Lön- och redovisningsansvarig till I Ur och Skur Utveckling AB

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm, Hägersten. Flyttar i september 2022 till Alsnögatan (Danvikstull)

Har du känsla för siffror, service och ett verksamhetsperspektiv där du nyttjar din kompetens inom lön och redovisning till lärande och utveckling? Passa på att söka tjänsten som lön- och redovisningsansvarig hos I Ur och Skur Utveckling, och arbeta för en mer rörlig och hållbar livsstil för nästa generation!

Din möjlighet

I rollen som lön- och redovisningsansvarig hos I Ur och Skur Utveckling får du möjligheten att i en växande organisation arbeta som stöd till skolor, förskolor, ledning och anställda i  lön och redovisningsfrågor. Du rapporterar till ekonomichefen och tillsammans med två kollegor ansvarar du för den löpande redovisningen och löneberedningen inom koncernen. Du kommer även agera bollplank för rektor i organisationens prognosscenarion.

Huvudsakliga ansvarsområden:  

  • Stöd till rektorer med löne- och ekonomikompetens
  • Ansvara för löneberedning mot dina förskolor/skolor enligt gällande lagar och avtal
  • Löpande redovisning i korrelation med budget och tidplan
  • Redovisning av moms, sociala avgifter och skatt
  • Budget- och prognosuppföljning
  • Månadsvis avstämning av balansräkning och resultatanalys
  • Leverantörsreskontra, kundreskontra samt hantering av fakturor

Läs mer och ansök