Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Lediga jobb

Förskollärare till I Ur och Skur Boo-Mullarna i Nacka

Kommun: Nacka

Är du en erfaren förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng!

Förskolan I Ur och Skur Boo-Mullarna ligger i en äldre villa med en stor tomt, belägen i ett lugnt område med närhet till både skogen och havet. Vi har tre åldersindelade avdelningar med totalt 35 barn.

Som förskollärare på I Ur och Skur Boo-Mullarna omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik.

Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande.

Läs mer och sök jobbet här 

 

Erfaren barnskötare till förskolan I Ur och Skur Miklagård

Kommun: Upplands-Bro

Är du en erfaren förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng!

Förskolan I Ur och Skur Miklagård består av sex avdelningar och vi finns i ett nybyggt område med fin tomt nära skogen.

Är du en barnskötare med lång erfarenhet och med ett stort intresse/erfarenhet av friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng!

Vårt mål är att med I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, arbeta mot målen i förskolans läroplan, inne som ute, i och med hjälp av naturen året runt.

Läs mer och sök jobbet här