Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Knyttegruppen Nyckelpigorna / Barn 2011 - 2012

De yngre barnen går iväg på knytte!

Barnen som är födda 2011-2012 tar med sig sina föräldrar och upptäcker skogen tillsammans. Barnet upptäcker naturen i sin takt med den vuxne som medupptäckare. Leken är viktig och får ta plats, både tillsammans i gruppen och spontant under upptäktstågen. Ta med matsäck och något att sitta på. En egen liten ryggsäck till knytte-barnet är också bra att ha. Vi är ute i alla väder så kläder efter väder är viktigt. Klä er gärna i lager så är det lättare att reglera så det blir lagom varmt. Vi träffas på söndagar kl. 10-12 utom sista gången då vi träffas en fredagskväll.             

22/1, kl. 10-12 Vinterlek - vi hoppas på snö så att vi kan åka pulka. Plats: Liabacken. Vi gör mat till fåglarna också, ta med en mjölkkartong.

12/3, kl. 10-12 Knyttebingo - vi upptäcker området runt stugan. Plats: Gula Stugan. Elden är tänd vid vindskydden, ta gärna med ngt att grilla.

2/4, kl. 10-12 Matlagning - vi lagar en gemensam lunch på stormkök. Plats: Ljungen. Ta med kåsa, spork och dricka, Ledarna ordnar maten.

23/4, kl. 10-12 Bygga drake - vi hoppas det blåser så de kan flyga. Plats: Ljungen. Ta med en stor påse i tjock plast, tex från en klädaffär.

7/5, kl. 10-12 Fåglar - vi spanar på fåglarna i skogen och vid sjön. Plats: Gula Stugan. Promenad från stugan till fågeltornet där föräldrarna möter upp.

20-21/5 Familjeläger med hela föreningen. Ta med familjen och åk på läger, med information kommer senare.

4/6, kl. 10-12 Håva i bäcken. Plats: Körsbärsdalen. Ta med gummistövlar och extrakläder.

Terminsavgift: Terminsavgiften är 75:-/barn om en förälder är medlem och 100:-/barn om bara barnet är medlem. Betalas till Håkan kontant eller med swish senast vid andra träffen. Medlemsavgiften betalas per läsår till Friluftsfrämjandet via deras hemsida. Har ni betalt på hösten gäller medlemsavgiften även för vårterminen.

Ledare:                                          

Håkan Axklo                                                                                                        

0709-304377  

h.axklo@gmail.com      

 

Wendy Mörk

0732-055811

wendy@veberod.com