Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här finns det som är aktuellt.

Medlemsdag hos Wigerup Outdoor & Sports

Söndagen den 21 maj bjuder Wigerup Outdoor & Sports in alla medlemmar i Friluftsfrämjandet till en medlemsdag i deras butikerna på Emporia och Center Syd. Där bjuds du på en presentation av sortimentet samt tips och tricks när det gäller utrustning, kläder och annat kul för alla äventyrare – stora som små! Butikerna bjuder på friluftsmat, sätter upp tält, provar liggunderlag samt anordnar en tävling med riktigt fina vinster. Under dagen får ni även ta del av många skräddarsydda specialerbjudanden som ni kan läsa mer om här.

Nytt medlemserbjudande

Wigerup Outdoor & Sports på Center Syd och Emporia ger dig som medlem bl a 15% rabatt på hela sortimentet när du visar upp ditt digitala medlemskort! Erbjudandet gäller under hela 2017.
Läs mer om detta och fler generösa medlemserbjudanden här.

Våren är kommen

Nu har de flesta av våra grupper startat upp verksamheten för vårterminen. I vissa grupper finns fortfarande platser kvar. Kolla in våra aktiviteter här och maila oss på lodde-kavlinge@friluftsframjandet.se, om ni är sugna på att testa vår verksamhet!

Vi finns på facebook

Vår lokalavdelning har en egen sida på facebook. Gilla den gärna och dela med er av den till andra. Vi hoppas där kunna inspirera mer till friluftsliv och att hänga med oss ut på aktiviteter. Friluftsfrämjandet Lödde-Kävlinge

Vet du något som borde synas här?

Om du har information du vill lägga upp här så maila den till oss så kommer den snart synas här.

Maila oss