Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här finns det som är aktuellt.

Terminsavgifter och närvarokort

Höstterminen närmar sig sitt slut och det är hög tid att betala in terminsavgifterna för gruppen. 120 kr per deltagare ska betalas in till vårt plusgiro: 899029-3. Märk inbetalningen med gruppens namn!
När gruppen har haft sin sista träff för terminen ska närvarokorten skickas in. Vi har tagit fram en mall för närvarokort som vi gärna ser att ni använder. Mallen och lite info finns här. Glöm inte att göra summeringen av era träffar så att vi på ett enkelt sätt kan göra rapporteringen till kommunen. Då vi kan lägga vår tid på att förbättra saker i föreningen istället för att göra era summeringar.

Vi finns på facebook

Vår lokalavdelning har nu skaffat vår egen sida på facebook. Gilla den gärna och dela med er av den till andra. Vi hoppas där kunna inspirera mer till friluftsliv och att hänga med oss ut på aktiviteter. Friluftsfrämjandet Lödde-Kävlinge

Förrådet

Vårt förråd hittar ni på Trädgårdsg. 4G i Furulund. Ingången är på gaveln och förrådet ligger i källaren. Förrådet har öppet på onsdagar jämna veckor kl 18.00 - 18.45.

Vill ni komma i kontakt med Alf-Göran Rappner som är förrådsansvarig så kan ni maila till rappner@hotmail.com. Tänk på att håvarna ofta är upptagna på våren eftersom många vill använda dem så boka dem i förväg.

Planera era utrustningsbehov, då det inte går att hämta ut eller lämna tillbaka utrustning under andra tider. Allt material hämtas och lämnas i förrådet.

Glöm inte att lämna materialet så som du vill ta emot det, rengjort och torrt.

Kontrollera medlemskap

Det är upp till er som ledare att kontrollera medlemskapet på barnen i er grupp. Detta går att göra genom att söka i vårt medlemsregister eller genom att be barnen visa upp sitt medlemskort. Vill ni ha hjälp med hur ni söker i vårt medlemsregister eller i kontakten med familjer som inte betalat så maila till lodde-kavlinge@friluftsframjandet.se.

Vet du något som borde synas här?

Om du har information du vill lägga upp här så maila den till oss så kommer den snart synas här.

Maila oss