Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Äventyrliga familjen

Rapport från 2017 första träff

Vi hade vår första träff för året i Skaftaskärs grottor denna fina vårdag som började i solsken och slutade i regn. Totalt var vi 35 personer. Barn (och vuxna) kunde utforska många olika gångar och gömställen under ett antal timmar med sedvanlig eldning och dagen avslutades med skattjakt.

Skaftaskärs grottor 20170402.JPG

Äventyrliga familjen 2017  andra träffen

Denna gång möttes vi tidigt ute på Torhamns udde och fick en fantastisk visning av fågelstationen och vad man gör där av tre kunniga och pedagogiska fågelexperter. Att det sedan var sommartemperatur  denna vackra söndag förbättrade bara helhetsintrycket tillsammans med tillverkningen av visselpipor och den traditionsenliga grillningen. Kanske den bästa aktiviteten hittills! / Erik

IMG_2276.JPG
IMG_2282.JPG
IMG_2290.JPG

Hösten 2017

Hösten 2017 första träff hade vi ett cykel äventyr på Aspö. Efter färjeturen till Aspö cyklade vi denna vackra och varma höstdag genom skogen till KA-2 museet för fikapaus. Sedan förbi kyrkan för lunchpaus vid bunkern efter skolan. Sedan båttur tillbaka till Trossö med trötta men nöjda barn och vuxna. Varmt välkomna till nästa träff den 1 oktober i Alljungen.

Skaftakärr 1 20170402.JPG