Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Förnya ditt medlemskap

Ditt stöd möjliggör vårt fortsatta arbete. Tillsammans sprider vi glädjen med en hälsosam livsstil, arbetar aktivt för att bevara allemansrätten, höjer folkets medvetenhet i friluftsmiljöfrågor och hjälper fler barn att ta sig ut i naturen.

Så här gör du för att förnya ditt medlemskap

I senaste numret av medlemsmagasinet Friluftsliv fick du en inbetalningsavi för kommande års medlemskap i Friluftsfrämjandet. Så snart du betalat blir ditt medlemskap förnyat och ett medlemskort för 2014/2015 kommer inom kort i din brevlåda.

Har du tappat bort inbetalningskortet eller vill uppgradera till familjemedlemskap?

Har du tappat bort inbetalningskortet eller vill uppgradera ditt medlemskap till familjemedlemskap så ta kontakt med medlemservice på medlem@friluftsframjandet.se eller via 08-447 44 50. Uppge namn, adress och ditt personnummer eller medlemsnummer.

Har du inte fått tidningen?

Ta kontakt med medlemsservice på medlem@friluftsframjandet.se eller via 08-447 44 50. Uppge namn, adress och personnummer eller medlemsnummer.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, möjlighet till massor av aktiviteter, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag! Låt äventyret börja.

Bli medlem