Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

uppdaterad 27 juni

Ny rutin för att hyra Hålehallstugan
Nu sköts all uthyrning inkl uthyrningsrutiner av Maija Rampe, Vejbystrand och hennes företag StayCay. Läs vidare om detta under rubriken "Hålehallstugan" i vänstermenyn

De svårframkomliga spåren är nu åtgärdade

Nu är trädavverkningen uppröjd så att du återigen kan vandra obehindrat på spåren.

Ännu ett ekonomiskt stöd till föreningen från Sparbanksstiftelsen Gripen

Vi har beviljats ekonomiskt stöd från Sparbanksstiftelsen Gripen som har gjort det möjligt för oss att investera i ett reningsfilter och annan ny vattenutrustning för att på så sätt få ett rent dricksvatten utan den brunfärgning som vi hittills har haft på grund av hög halt järn i vattnet från stugans borrade brunn. Läs vidare om det under fliken "Tack till ..........."

Verksamhet.

Du kan anmäla dig på hemsidan som deltagare i någon av våra aktiviteter

Nya grenledare.

Vi har utbildat nya grenledare. De har deltagit i ledarutbildning hos Friluftsfrämjandet Region Syd. Det betyder att vi har ökat vår barnverksamhet.

Hålehallstugan.

Vi har inte längre någon våffelservering i stugan. Vi är helt enkelt för få aktiva funktionärer för att det ska vara praktiskt genomförbart. Men man kan hyra stugan för någon privat festlighet, ex födelsedagskalas. Läs vidare genom att öppna rubriken "Hålehallstugan" i vänstermenyn.

Sparbanksstiftelsen Gripen

Vi har fått ett generöst bidrag från Sparbanksstiftelsen Gripen som har gjort det möjligt för oss att uppfylla kravet från Båstad kommun om ett nytt avloppssystem för Hålehallstugan. Nu är allt färdigt och en skylt i entrén informerar våra besökare om deras bidrag.

Hålehallstugan ligger i anslutning till Skåneleden Kust till Kust-led. Från Skåneledens hemsida kan du ladda hem en karta över denna del av leden;

http://www.skaneleden.se/leden/sl-1-kust-kustleden/19-vejbystrand-halehall/

Delta i aktiviteter med någon av Friluftsfrämjandets många lokalavdelningar.

Du känner väl till att du som är medlem i Friluftsfrämjandet kan delta i olika aktiviteter som arrangeras i andra lokalavdelnigar i hela landet? Det är en av många fördelar med att vara medlem i Friluftsfrämjandet!

webb 3 880.jpg
webb 2 880.jpg