Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här hittar du aktuell information.

Halloween i Hålehall

Söndag den 30 oktober arrangerar vi en spökvandring i Hålehallskogen mellan kl 17 och 19. Pris 50:-. Halva priset för medlemmar. Så ta med dig ditt medlemskort. Försäljning av korv och fika i stugan.

Nu är det gröna spåret upprensat

Till allas glädje kan vi nu meddela att det gröna spåret är framkomligt i hela dess längd. Nu har de nerblåsta träden äntligen tagits bort.

Verksamhet.

Den 20 augusti  startade en ny Knopp-grupp som kommer att verksamhet under höstterminen. Du hittar mer information genom att klicka på respektive ruta på fliken "Ängelholm-Båstad" i vänstermenyn. Där kan du även anmäla dig.

Nyutbildade ledare.

Under hösten 2015 har vi utbildat två nya grenledare. De har deltagit i Friluftsfrämjandets Region Syd ledarutbildning. Just nu planerar vi hur vi kan få del av deras tidigare erfarenhet och deras nyvunna "Friluftsfrämjarkunskaper" på bästa sätt i vår programverksamhet.

Hålehallstugan.

Vi har inte längre någon våffelservering i stugan. Vi är helt enkelt för få aktiva funktionärer för att det ska vara praktiskt möjligt.

Du kan hyra stugan för någon privat festlighet, ex födelsedagskalas. Läs vidare genom att öppna rubriken "Hålehallsugan" i västermenyn.

Stugan ligger i anslutning till Skåneleden Kust till Kust-led. Från Skåneledens hemsida kan du ladda hem en karta över denna del av leden;

http://www.skaneleden.se/leden/sl-1-kust-kustleden/19-vejbystrand-halehall/

Delta i aktiviteter med någon av Friluftsfrämjandets många lokalavdelningar.

Du känner väl till att du som är medlem i Friluftsfrämjandet kan delta i olika aktiviteter som arrangeras i andra lokalavdelnigar i hela landet? Det är en av många fördelar med att vara medlem i Friluftsfrämjandet!

webb 3 880.jpg
webb 2 880.jpg