Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Uppdaterad 20 mars 2017

Informationsmöte 2 april i Hålehallstugan

Vi behöver hjälp av er att utveckla Hålehallstugan och verksamheten i föreningen. Vi bjuder därför in alla som vill och kan till en träff den 2:e april kl. 14.00 - 15.30
Det är ett öppet möte med mål att etablera arbetsgrupper med fokus på stugan, vandringslederna och verksamheten. Men även ni som sitter med kunskap och idéer behövs på detta möte.

Verksamhet.

Du kan anmäla dig på hemsidan som deltagare i någon av våra aktiviteter

Nya grenledare.

Vi har utbildat nya grenledare. De har deltagit i ledarutbildning hos Friluftsfrämjandet Region Syd. Det betyder att vi har ökat vår bernverksamhet.

Hålehallstugan.

Vi har inte längre någon våffelservering i stugan. Vi är helt enkelt för få aktiva funktionärer för att det ska vara praktiskt möjligt. Men man kan hyra stugan för någon privat festlighet, ex födelsedagskalas. Läs vidare genom att öppna rubriken "Hålehallsugan" i vänstermenyn.

Sparbanksstiftelsen Gripen

Vi har fått ett generöst bidrag från Sparbanksstiftelsen Gripen som har gjort det möjligt för oss att uppfylla kravet från Båstad kommun om ett nytt avloppssystem för Hålehallstugan. Nu är allt färdigt och en skylt i entrén informerar våra besökare om deras bidrag.

Hålehallstugan ligger i anslutning till Skåneleden Kust till Kust-led. Från Skåneledens hemsida kan du ladda hem en karta över denna del av leden;

http://www.skaneleden.se/leden/sl-1-kust-kustleden/19-vejbystrand-halehall/

Delta i aktiviteter med någon av Friluftsfrämjandets många lokalavdelningar.

Du känner väl till att du som är medlem i Friluftsfrämjandet kan delta i olika aktiviteter som arrangeras i andra lokalavdelnigar i hela landet? Det är en av många fördelar med att vara medlem i Friluftsfrämjandet!

webb 3 880.jpg
webb 2 880.jpg