Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Våra Motionsspår

Våra motionsspår: Öxnegården har anlagt och sköter ett antal motionsspår inom "Bondbergs reservatet" där vi verkar. Detta görs med ideella krafter (vitala pensionärer). Vill du var med i detta gäng så hör av dej till oss. Ove Claesson 036-135122 eller 070-5968733

 
Vårt Elljusspår är tillfälligt ur funktion. Felsökning pågår. Vi meddelar HÄR när det  fungerar igen.
 
Efter att vi har varit ute och rensat våra motionsspår från sly (gräs) under sommaren är vi nu i stort sett klara. Vi har även uppgraderat milspåret med nya ban och kilometermarkeringar.
Hej! Nu är tiden då våra motionsspår växer igen. För att kunna åtgärda detta har vi i år problem med att få bemanning till detta. Kan du eller vet du någon so m är villig att hjälpa oss med detta. Kontakta oss. Se tele. nr. här ovan.
 Hej! Alla nyttjare av våra motionsspår.  Vi har ett problem med att någon eller några river ner våra banmarkeringar. Detta ofog har pågått ett tag och  verkar inte upphöra.

Har du sett något eller vet något om detta vill vi gärna veta. Vi är ett gäng frivilliga som jobbar med spåren och gör det för att andra skall få bra förutsättningar till motion.

Trist att se hur andra på sinn fritid hellre ägnar sig åt destruktiv verksamhet.

 

Jönköpings Posten har i en enkät frågat motionärerna vilket Motionsspår som är bäst i kommunen. Till vår stora glädje blev Öxnegården utsedd till att ha Bästa motionsspår. Läs artikeln här.                                                                          Här en länk till JPTV!  http://www.jp.se/article/har-ar-basta-motionssparet/

 

Vi vädjar om ett litet bidrag till skötseln av våra motionspår. Läs mer här!
Vårt Elljusspår har Nu Klart med den Nya Led-belysningen. Välkommen att testa!
Vårt nuvarande Elljusspår stod färdigt för invigning våren 1978 .

 

 

Klicka Här för större KARTA!

Spårtavla.gif
Spårkarta-2012.gif
2-Spårarbete.jpg
Banmarkering.jpg