Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under denna flik hittar du det som är aktuellt i regionen just nu.

Nytt nummer av Regionfrämjaren

2016-09-14 Nu finns ett rykande färskt nummer av Regionfrämjaren! Vår regionsordförande Anders Ohlsson delar med sig av sina tankar, läs om ledarveckan i Idre, kommande utbildningar och nyutbildade barnledare. Mycket nöje!


Nu söker vi en kommunikatör

2016-09-07 Region Öst och Region Mitt har ett gemensamt administrativt kontor i Jönköping och söker nu en kommunikatör med inriktning internkommunikation och administration.


Tävlingen "Fota ditt friluftsliv" avgjord

2016-06-13 Här är vinnaren av tävlingen som vinner Annelie Pompes favoritjacka ”Microlight jacket” från Bergans. Grattis!


Rapport från Regionstämman

2016-04-29 Stämman hölls på Öxnegården, Huskvarna och startade med god sopplunch och en inspirerande föreläsning. Föreläsningen hölls av Lisa Moraeus som skrivit den uppmärksammade boken "Brinna – att göra skillnad som ledare i en ideell organisation"


Fota ditt friluftsliv och vinn priser från vår samarbetspartner Bergans!

2016-04-22 Härliga våren är här med skidor och sol i norr och kajak och blommor i söder! Vad gör du i maj? Dela gärna med dig av ditt friluftsliv i form av en bild som du publicerar på Facebook eller Instagram!


Utbildning 1, vandring

2015-04-04 En vandringsledarutbildning är planerad till hösten 2016 i Långasjö - en naturskön miljö i Emmaboda kommun, mitt i mellan Kalmar och Växjö.


Regionstämma 23-24 april, Öxnegården

Välkommen till årets regionstämma 23-24 april i inspirationens tecken! Kom och träffa Lisa Moreus som skrivit den uppmärksammade boken Brinna – att göra skillnad som ledare i en ideell organisation! Hon kommer att hålla i ett inspirationspass på lördagen innan stämman drar igång. Varje lokalavdelning får då också ett eget exemplar av boken. Anmälan via webben är nu stängd, men det går fortfarande bra att anmäla ombud och andra deltagare genom att ringa till regionkansliet 036-12 15 79 eller  maila på regionost@friluftsframjandet.se.


Nyheter på webben

2016-01-29 I senaste På-Gång-utskicket finner du nu information om nästa release.


Anordna en Äventyrliga dagen i din lokalavdelning

2016-02-05 Äventyrliga dagen är Friluftsfrämjandet, Bergans och vår ambassadör Sören Kjellkvists välgörenhetsprojekt. Tanken är att det ska vara möjligt för lokalavdelningar att anordna egna äventyrliga dagen-dagar. Därför finns nu en Handledning för hur man kan gå tillväga.


Kajakledarutbildning i vår

2016-01-18 Nu är datum spikade för kajakledarutbildningen steg 1 2016. Det blir start 2/4 med kursslut 27/5. Kursen kommer gå över tre helger. Mer info kommer hälsar utbildningsteam kajak i i Region Öst.

Visa ytterligare 10 sidor