Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under denna flik hittar du det som är aktuellt i regionen just nu.

Friluftsfrämjandet är med på Askersund Outdoor

17-03-20 Askersund Outdoor den 12-14 maj är en festival och mässa med aktiviteter för alla som älskar utelivet! Programmet innehåller aktiviteter som paddling, cykling, båtliv, jakt, fiske, vandring och camping.


Dags att utbilda dig till ledare Strövare/Lufsare?

17-03-20 Det finns platser kvar till vår grundutbildning Strövare-/Lufsareledare i Växjö, Fyllerydstugan, den 7-9 april.


Välkommen till regionstämman på Gotland i april

17-03-15 Ta chansen och häng med till Gotland på regionstämman den 21-23 april! Temat är natur och kultur och det kommer att bli en härlig helg.


Chans till certifiering för skidledare

17-03-07 Välkommen till Isaberg. Den 19 mars finns det chans för skidledare, som gått skidutbildning 1 och 2, att certifiera sig.


"Det är lika fint i fjällen om sommaren"

17-02-27 23-åriga Matilda Andersson från Vetlanda har stått på skidor sedan barnsben och hon har varit hjälpledare och skidledare i många år. Sedan 2011 är hon också ledamot i regionstyrelsen. Här kan du läsa om hennes drivkrafter och engagemang som ung i Friluftsfrämjandet.


Flera lokalavdelningar hade tillväxt 2016

2017-02-23 Förra året var andra medlemsåret i rad som Friluftsfrämjandet växte. På nationell nivå tillkom 4 900 nya medlemmar 2016 vilket motsvarar en ökning med 5,8 procent. Trenden med ökat medlemsantal märks i hela landet - men några av Friluftsfrämjandets lokalavdelningar sticker ut lite extra.


En heldag med Naturparkour

17-02-14 Det är Norrköping som är värd för Friluftsfrämjandets nästa pilotutbildning i Naturparkour för dig som vill vara med och leda en av världens snabbast växande spontanidrotter.


Regionstämma 2017 - Gotland väntar

17-02-08 Raukar, ringmur och regionstämma. April kan kännas avlägset men snart är det dags. Den 21-23 april träffas vi inom Friluftsfrämjandet Region Öst på Gotland för att ha regionstämma. Årets tema är ”natur och kultur”.


Prova-på-åkning lockar många till backen

17-02-01 Skidglädje för alla! Friluftsfrämjandet och Parasport Småland erbjuder prova-på-åkning i vinter. Två tillfällen har gått av stapeln i januari och två tillfällen blir i februari.


Barnledarutbildning i Rimforsa den 17-19 mars

17-01-25 Årets första barnledarutbildning i Region Öst, för dig som ska vara ledare i någon av våra barngrupper Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle eller Familjemulle, går av stapeln i mars.

Visa ytterligare 8 sidor