Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Häng med i bussen till Idre

Vi har platser kvar i skidbussen till ledarveckan i Idre, den 6-13 januari (lördag-lördag). Priset är 950 kr. Vill du boka plats?


11 500 kr i gåva

Nyligen fick SkiCamp en jubileumsgåva på 11 500 kr! Det var paret Sellman som på sin gemensamma 60-årsfest istället för presenter önskade att deras gäster skulle bidra med en slant till Friluftsfrämjandet och verksamheten SkiCamp. Vi vill härmed tacka för det fina och välkomna bidraget.


Stöd från Meningsfull väntan till Finspång

Från och med i höst finns Meningsfull väntan även i Region Öst. Det är Friluftsfrämjandet som genom Meningsfull väntan beviljat 10 000 kr till Friluftsfrämjandet i Finspång - för friluftsutrustning till ungdomsaktiviteter med ungdomar som läser introduktionsprogrammet på gymnasiet.


Fyll på med kunskap: styrelseutbildning

Våren 2018 vi möjlighet att erbjuda ett antal tillfällen för utbildning i styrelsekunskap. De datum som är fastslagna är utbildningar i Jönköping och Visby. Utbildningarna riktar sig till styrelseledamöter i Friluftsfrämjandet Region Östs lokalavdelningar som behöver få en grund att stå på i sitt styrelsearbete.


Fira det nya avtalet

Vårt nya samarbetsavtal med Isaberg Mountain Resort gör att du som medlem i lokalavdelning som tillhör Friluftsfrämjandet Region får rabatt på skipass, skiduthyrning och boende. I november får du också 20% rabatt i Isabergs Skidshop!


Vill du vara med och leda verksamhetsutvecklingen i vår region?

Region Öst söker nu en regionsutvecklare som arbetar på uppdrag av regionstyrelsen.


Access till naturen

På Mänskliga rättighetsdagarna 2017 finns Friluftsfrämjandet på plats den 10 november, i anslutning till ett pass om tillgänglig natur.


Paraskidåkning 2017-2018

Prova på paraskidåkning! Friluftsfrämjandets ledare kommer till orten med utrustning och alla som vill erbjuds att prova på. I vinter erbjuder vi även en utbildning i biski, i Idre den 8-11 januari.


Förlängd anmälan till våra alpina utbildningar i Sälen i december

Den 6-10 december erbjuder region öst fem alpina utbildningar i Sälenfjällen. Nu har vi förlängt tiden för sista anmälan - fram till den 9 november kan du anmäla dig via webben, du kan också höra av dig till Maria på 036--12 15 79.


Nytt samarbete med Isaberg Mountain Resort ger medlemsförmåner

Friluftsfrämjandet Region Öst är en av grundarna till Stiftelsen Isabergstoppen. Från och med hösten 2017 finns ett nytt samarbetsavtal som ger fina medlemserbjudanden och rabatter på Isaberg Mountain Resort och i Isabergs Skidshop.

Visa ytterligare 10 sidor