Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skogsmulle & Strövare

Skogsmulle är en fantasifigur som är ett med skogen, som älskar och försvarar naturen ofta med hjälp av barnen. Om vi har tur kanske vi stöter på Skogsmulle på ett av våra äventyr... För de lite äldre barnen kallas våra aktiviteter Strövare.

Skogsmulle

Barn i åldern 5-7 år har nu möjlighet att tillsammans med ledare från Friluftsfrämjandet följa med ut i skogen och lära sig om djur och natur, leka, röra på sig och ha kul ihop.

Anmälan och mer information:
Skogsmulle tisdagskvällar: https://dinkurs.se/mulle1
Skogsmulle torsdagskvällar: https://dinkurs.se/mulle2

Strövare

För barn mellan 8-10 år är Strövarträffarna ett roligt sätt att lära sig ännu mer om naturen och skogen, få idéer på vad de själva kan göra när de är utomhus, lära sig bygga vindskydd, grunderna i att tälja och lära känna andra barn och framför allt få en positiv inställning till friluftsliv tillsammans med duktiga strövarledare.

Anmälan och mer information:
Strövare tisdagskvällar: https://dinkurs.se/strovare1
Strövare lördagsförmiddagar: https://dinkurs.se/strovare2

Vårterminen 2017

Vi ses i skogen våren 2017! Anmälan är inte öppen än, men skicka gärna en intresseanmälan till nedanstående mejladress så meddelar vi dig när anmälan öppnar.

Har du frågor angående anmälan eller är intresserad av att bli ledare kan du kontakta Sandra Wennesjö på antingen sandra.wennesjo@friluftsframjandet.se eller 073-832 21 79.