Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Onsdagspaddlingar

De flesta av våra turer är kvällspaddlingar på onsdagar. Samling klockan 18:00 på parkeringen utanför lokalen på Kronan 6A. Därefter avfärd till någon sjösättningsplats för ett par timmars paddling i grupp med fikastopp. Vi försöker samordna körningen med så få bilar som möjligt.  

Vilka datum paddlar vi?

För att hitta aktuella paddelaktiviteter: Gå till startsidan (klicka på "Luleå" i vänsterspalten) och leta under HITTA AKTIVITET. Där finns både onsdagspaddlingar och andra paddelaktiviteter. 

Låna utrustning

Den som vill låna kajak med tillbehör bör komma minst 15 minuter i förväg. Vi har tio kajaker (både med roder och skedda) samt olika paddlar och flytvästar. Ledaren hjälper dig att hitta rätt utrustning. 

Priser för onsdagspaddlingar

  50 kronor för medlemmar (icke medlem 100 kronor). 
200 kronor för medlemmar som även vill låna kajak (icke medlem 300 kronor). 
Betalning kontant eller via Swish. 

Paddling oavsett väder?

Vid ihållande regn ställs paddlingen in. Vid växlande väder bedömer ledaren om paddlingen ska genomföras. Detta sker i regel ett par timmar innan samling. 

Inställda turer meddelas via e-post till deltagare som anmält sig via hemsidan. Övriga bör hålla utkik på Luleå Lokalavdelnings Facebooksida eller Paddla med Friluftsfrämjandet i Luleå.