Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bli ledare på snö!

Är du intresserad av att jobba med oss i skid- och snowboardskolan? Eller varför inte telemarkslärare? Ingen tidigare utbildning krävs! Vi på Friluftsfrämjandet har utvecklat Sveriges friluftsliv sedan 1892. I vår utbildningsorganisation Friluftsakademin förmedlar vi all unik erfarenhet och kunskap vidare till såväl nya ledare som våra drygt 8 000 aktiva ledare.

Varje år lär sig ca 120 barn och ungdomar åka skidor i Källviksbacken. Varje år arrangerar också Friluftsfrämjandet flera utbildningar för ledare. Genom dem får du möjlighet att utveckla dig själv och din skidåkning. Du får leda våra aktiviteter och hjälpa andra att utvecklas i allt från plogsväng till avancerad åkning. Dina ledarutbildningar är en viktig punkt i ditt CV och även starten till framtida skidlärarjobb nationellt och internationellt. Här kan du läsa mer om vika utbildningar som erbjuds och om andra som vält att utbilda sig inom Friluftsfrämjandet. 

Du har som ledare i Faluns lokalavdelning också många förmåner. Ledare på snö i Falun har 40% rabatt på Haglöfs Outlet i Avesta. Du har som ledare också rabatt på bland annat SJ, Idre Fjäll, Outnorth och Bergans. Mer info hittar du här. 

Är du intresserad av att bli ledare, kontakta vår ledaransvarige för mer information.

Lars Sahlström

Tel: 070 362 76 29
Mail: snoledarefalun@gmail.com
Eller kontakta Lars på Facebook!

Infokväll för nya ledare!

Den 26 november klockan 18-20 håller Friluftsfrämjandet i Falun en informationskväll för dig som vill veta hur det är att jobba som skidlärare och hur du genom Friluftsfrämjandet kan utbilda dig. Under kvällen kommer också en föreläsning att hållas och fika att serveras:) Är du intresserad och över 14 år? Anmäl dig till: snoledarefalun@gmail.com