Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här presenteras det som är aktuellt inom regionen just nu.

Möteshandlingar till Regionstämman

17-03-24 Lördagen den 8 april är det dags för regionstämma i Hallstahammar.  Det blir en energifylld eftermiddag med chans till möten och idéutbyte. Nu finns möteshandlingarna att tillgå.


Lilla Årefjällsloppet - barnens eget skidlopp

17-03-20 Välkommen till en familjefest och härlig upplevelse i Edsådalen, lördagen den 25 mars. Här får de minsta barnen möjligheten att prova på längdskidåkning under enkla och roliga former.


“Håll koll på aktiviteter i ditt närområde och häng på!”

17-03-06 Älven rinner genom samhället och skogen finns runt knuten. Det borde vara naturligt att komma ut i naturen, den finns så nära, men så är det inte alltid. "Idag finns det många som inte vet vad de ska göra utomhus", säger Marina Larsson, 21 år och en av Friluftsfrämjandets unga ledare.


Dags för MTB-utbildning på stigarna kring Lindsberg, Falun

17-02-20 Mountainbikecykling! Nu finns en kurs för dig som vill bli utbildad ledare inom mountainbike. Testa och utveckla dina färdigheter som cyklist och ledare.


Flera lokalavdelningar hade tillväxt 2016

17-02-20 Förra året var andra medlemsåret i rad som Friluftsfrämjandet växte. På nationell nivå tillkom 4 900 nya medlemmar 2016 vilket motsvarar en ökning med 5,8 procent. Trenden med ökat medlemsantal märks i hela landet - men några av Friluftsfrämjandets lokalavdelningar sticker ut lite extra.


Regionstämman 2017 hålls i Hallstahammar

17-02-02 Den 8 april träffas vi inom Friluftsfrämjandet Region Mitt i Hallstahammar för att ha regionstämma. Det blir en energifylld eftermiddag med chans till möten och idéutbyte.


Anmälan är öppen - barnledarutbildning i Sundsvall

17-02-09 Nu kan du anmäla dig till årets första barnledarutbildning i Region Mitt, för dig som ska vara ledare i någon av våra barngrupper Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle eller Familjemulle. Utbildningen är i Sundsvall den 31 mars - 2 april.


Ski for all - ny sajt med information om tillgänglighet

17-01-23 Planerar du för en dag i skidbacken eller för en längre skidresa? Guiden Skiforall.se ger svar på vilka anläggningar som har de bästa förutsättningarna, utifrån dina behov! Skiforall.se samlar information om tillgänglighet vid skidanläggningar i Sverige.


Inställd utbildning i februari

17-01-17 Region Mitts långfärdsskridskoledarkurs i februari måste tyvärr ställas in då det är för få anmälda.


Gemenskap och nya kunskaper. Ledarveckan 2017 är i full gång!

17-01-11 På Idre Fjäll samlas ledare i Friluftsfrämjandet och deras familjer en vecka varje vinter. Här finns ett smörgåsbord av aktiviteter och kunskap att ta del av och inte minst en härlig gemenskap.

Visa ytterligare 8 sidor