Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Camilla, vem är du?

Vi ställde några frågor till Camilla Söderman, vår förenings ordförande.

Vem är du, Camilla?
--Jag är en vetgirig, nyfiken, envis och energisk person. Omväxling av aktiviteter och upplevelser i smått & stort inspirerar & intresserar mig. Jag är född och uppvuxen i Rimbo. Flyttade från orten år 1984, för att år 1993 vara tillbaka i trakterna igen.

Hur vill du utveckla Rimbo lokalavdelning?
--Jag vill att föreningens verksamheter med energiska funktionärer och ledare skall fortsätta sträva för att erbjuda alla invånare i Rimbo med omnejd, att i sällskap med likasinnade utöva ett aktivt friluftsliv. En absolut nödvändighet för att detta skall vara möjligt att genomföra, är att föreningen får in yngre funktionärer och ledare som vill fortsätta utvecklingen. Föreningen skall vara en stark och naturlig samarbetspartner gällande ärenden med koppling till en fungerande friluftsmiljö.

Vad gör du helst på din fritid?
--Arbeta i vår trädgård. Förnya loppisfynd med hjälp av färg, textilier etc. Diverse kulturaktiviteter. Motionera i form av promenader/vandringar, cykelturer och simning. Genom utflykter och resor få uppleva nya saker. Geocaching är en toppenbra aktivitet som kombinerar motion och upplevelser!  Ha umgänge med släkt och vänner.

Ditt bästa resmål?
--Åland med alla tillhörande öar. Detta är ett resemål som har det som behövs för att man skall kunna koppla av och njuta. Fina cykel- och vandringsleder. Lagom långa avstånd mellan platserna. Trots mycket turister på sommaren kan man få tag på en egen badplats. Trevliga innevånare.