Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Alla våra barngrupper

Som ni kan se har några av våra barngrupper egna sidor för att informera deltagarna i gruppen här på vår hemsida. Det är dock inte alla aktiva grupper som har det. Om ni är intresserade av vår barnverksamhet är det enklast om ni klickar direkt på huvudrubriken "Barn & ungdom" så kan ni läsa mer där om hur man gör en intresseanmälan med mera. Informationen nedan gäller hösten 2015.

Familjemulle, en grupp
(för familjer med barn födda 2008-2011)

Vi upplever friluftslivet tillsammans och hela familjen är med i det spännande att vara i och lära sig om naturen. Vi försöker ses varje månad hela året och upptäcker platser ur litet och stort perspektiv, ibland lagar vi mat över öppen eld och mycket mer.

Skogsknytte, en grupp
(barn födda 2012 - vilande)

Skogsknyttarna har en förälder med sig när vi träffas ett par timmar i och kring vår skogsglänta, som ligger i anslutning till centrala Knivsta. 

Skogsmulle, en grupp
(barn födda 2010)

Skogsmullebarnen träffas själva med våra ledare, för det mesta vid och kring sin Mulleglänta som ligger i skogarna mellan Knivsta och Alsike.

Strövare, fyra grupper

Strövare 2008
Vi ses ungefär en gång per månad och lever friluftsliv, paddlar, skådar fågel m.m. Plats och tid varierar beroende på vad vi ska göra.

Strövare 2007
Vi träffas oftast på söndagar kl 10-13, en till två gånger per månad under höst och vår.  Vi brukar tälja, vandra, elda och kanske få till ett besök på Biotopia i Uppsala - allt vi upplever använder vi i början av sommaren när vi avslutar med ett läger.

Strövare 2006-2008
Spännande äventyr väntar runt hörnet tillsammans med tre friluftserfarna ledare!

Strövare in English - se egen sida

Frilufsare, två grupper 

Frilufsare med Martin - se egen sida

Äventyrspatrullen - se egen sida