Välkommen till Gävle Lokalavdelning!

Våra utbildade ledare tar dig med ut i naturen på nya upplevelser och hos oss kan du få känna gemenskap, dela glädjen, utveckla dina kunskaper och färdigheter samt känna trygghet. Vi har ett urval av friluftsaktiviteter såsom vandringar, skidskolor, TAG, långfärdsskridsko, vildmarksläger med mera och hoppas att något ska passa just dig. På sommaren finns vi vid vår lägergård i Smörnäs, där du kan paddla, fiska, koppla av och ta en fika eller varför inte prova på geocaching. Till vänster hittar du våra sektioner i Gävles lokalavdelning och där du kan läsa mer om våra aktiviteter.

Vi ses i naturen!

Aktuellt

Kallelse Årsmöte

Friluftsfrämjandet Gävle Lokalavdelning kallar härmed till årsmöte.
Årsmötet kommer att hållas i studiefrämjandets lokaler ( Norra Köpmangatan 12, 803 11 Gävle ) den 10/3 kl 18:30

Vi ser gärna att du anmäler dig med ett mail till gavle@friluftsframjnadet.se

Varmt Välkommen

Geocach

Läs mer om geocach och anmäl intress till vårens kurser. >>> mer info

Vuxen skidskola

Vuxenskidskola för nybörjare
Vecka 10 
Tisdag och onsdag 18:00-19:30
Bomhusbacken(tisdag) Hemlingby(onsdag)alt Hemlingby båda kvällarna beroende på tillgången på snö
Pris 500:-

Du kan anmäla dig här >>> Anmälan

 

Skidskola

Vi har nu avslutat de flesta av barngrupperna. Pga av att vi inte har så många skidlärare så kommer vi inte att köra fler barngrupper den här vintern.

Dock kommer vi att köra en vuxennybörjar grupp. Du kan anmäla dig här >>> Anmälan

Långfärdsskridsko

Välkommen att åka långfärdsskridsko med oss i Gävle lokalavdelning. Säsongen har börjat och vi hoppas att kunna bjuda på turer minst lika bra som tidigare säsong. Läs mer här

Trekking Adventure Gästrikland

Längtar du redan till sommaren? Det går redan nu att anmäla sig till nästa års TAG. Vandringen kommer att gå av stapeln 30-31 maj och den går mellan Lingbo-Jädraås, med ett nattläger vid Åmot.

Smörnäs

För alla frågor som gäller Smörnäs, bokningar av kanoter, kajaker, stugor osv kontakta oss på:

026-16 50 54 eller 070-680 09 40

Välkommen ut till vår lägergård som ligger vackert beläget vid Lundbosjön. Ta med familj och packning i en canadensare eller prova gärna en kajak om du inte gjort det förr. Vill du fiska har vi ekor att hyra ut. Vi har även gott om boendemöjligheter om du vill sova kvar eller kom bara och ta en fika i caféet, hälsa på hönsen och njut av naturen. Vill du boka något i Smörnäs i sommar, ring direkt till Smörnäs på telefonnummer 026-16 50 54 eller 070-680 09 40. Läs gärna mer om Smörnäs här