Välkommen till Gävle Lokalavdelning!

Våra utbildade ledare tar dig med ut i naturen på nya upplevelser och hos oss kan du få känna gemenskap, dela glädjen, utveckla dina kunskaper och färdigheter samt känna trygghet. Vi har ett urval av friluftsaktiviteter såsom vandringar, skidskolor, TAG, långfärdsskridsko, vildmarksläger med mera och hoppas att något ska passa just dig. På sommaren finns vi vid vår lägergård i Smörnäs, där du kan paddla, fiska, koppla av och ta en fika eller varför inte prova på geocaching. Till vänster hittar du våra sektioner i Gävles lokalavdelning och där du kan läsa mer om våra aktiviteter.

Vi ses i naturen!

Aktuellt

Smörnäs

För alla frågor som gäller Smörnäs, bokningar av kanoter, kajaker, stugor osv kontakta oss via >>Bokningsformuläret<<

Välkommen ut till vår lägergård som ligger vackert beläget vid Lundbosjön. Ta med familj och packning i en kanadensare eller prova gärna en kajak om du inte gjort det förr. Vill du fiska har vi ekor att hyra ut. Vi har även gott om boendemöjligheter om du vill sova kvar eller kom bara och ta en fika i caféet, hälsa på hönsen och njut av naturen. Vill du boka något i Smörnäs i sommar. Läs gärna mer om Smörnäs här

 

Geocach

Läs mer om geocach och anmäl intress till vårens kurser. >>> mer info

Vildmarksläger 2015

Friluftsfrämjandet Gävle arrangerar återigen Vildmarksläger på vår lägergård i Smörnäs. Lägret kommer i år vara under vecka 32 och riktar sig till barn mellan 8-16år. Nytt för i år är att vi har ett kortare läger för barn mellan 8-9 år samt ett längre för dem som är mellan 10-16 år. 

>>>Läs mer

Trekking Adventure Gästrikland

Längtar du redan till sommaren? Anmäl er till årets upplaga av TAG. Vandringen kommer att gå av stapeln 30-31 maj och den går mellan Lingbo-Jädraås, med ett nattläger vid Åmot.